Csontkovács kezelés

Mi is a csontkovácsolás?

A csontkovácsolás a  népi gyógyászatban használt fogalom. Valójában egy ősi masszázsforma, mely kb. 5000 éves múltra tekint vissza. Alapja a Tradicionális thai masszázs, még régebbről a jógafilozófia alapjaiból fejlődhetett. Maga a tevékenység nem más, mint az ízületek és  izmok lágy kimozgatása. A helyéről kibillent, elcsúszott vázrendszeri hibák helyreállítását szolgálja.

Csodálatos, hosszan tartó egészség, fiatalos mozgás, hosszú életkor jellemzi használóit, hiszen a vázrendszer egészsége, rugalmassága élettanilag igen fontos.

Prevencióban is ajánlott, de beszűkült mozgástér, fájdalmas derék, egyéb ízületi panaszok esetén szinte azonnali segítségként hat.

Alkalmas:

  • A gerinc és csigolyák karbantartására, Ízületi, csigolya- és izomfájdalmak megszüntetésére, tartási problémák javításában, derék, illetve keresztcsonti fájdalmak enyhítésén, nyakmerevségnél, szem- és fülproblémáknál ajánlott. Ez a gyakorlatsor prevencióként és orvosi kezelések mellé kiegészítő módszerként is alkalmazható.

Több éves tapasztalatokkal rendelkező szakképzett kollégáink, a szakma neves képviselői Budai Sándor és Budai Tamás állnak az Önök rendelkezésére.